Pages

Monday, April 25, 2011

1st day exam



lalalala..no concerns.lalalalala..lalalitamplom.!

ape kejadahnya aku taip kat diari online?rindu.rindu nak menaip.baru lepas basuh baju.2 baldi.guna mesin saja.nice.anak siapa pemalas ni?entahlah.*tunduk lantai*

hari ni bermula dah exam.mimpi ngeri dalam hidup.alhamdulillah.sudah lepas satu paper.alhamdulillah.bersyukur sebab boleh buat walaupun sebenarnya aku tak baca buku sangat.tolong la.rasa dah nak muntah tengok nota.tak larat.buat sikit-sikit soalan dalam online tu.membantu.terima kasih jimmy!

sebelum exam,sempat main game kat skype.main bila stress.word tu dah terlalu banyak.sampai berpinar kepala.hihihihi.entahlah.semester ni rasa tension.taknak baca buku.malas.letih.asyik nak tidur.masa study week pun tak rasa macam study week.aneh kan?

sebelum exam,telefon mak aloha dan abah salleh.cakap perlahan saja.

doakan ain eh.dah nak exam.mak doakan ain terang hati.semua yang ain baca hope dapat ingat.mak doakan!*senyum*

hari-hari mak doakan.jawab exam kali ni untuk diri sendiri lepas tu untuk mak ok.*suara macam sedih*

*terkedu*.hampir nak menangis.kena control sikit.ceh.ni yang malas ni.mak suka buat lawak sedih macam ni.huhuhu.

dalam hall exam,tergelak sebab banyak sangat keletah dalam tu.sangat banyak.aku tergelak sampai dengar suara.lepas tu,wani pusing belakang.muka tak puas hati.kerut dahi

beb,kau ni bising la.exam tau tak.

*terkedu lagi*.alar....nak gelak time exam pun tak boleeehhhhhhhhhhhhh.*cakap dalam hati.hihi*

huhu.ada benda yang mencuit hati masa exam.keletah kawan-kawan.rasa macam dalam kelas je.tak rasa dalam exam hall pon.nasib baik bila aku pejam mata,aku dapat scan jawapan dalam otak.cuma tak tahu betul ke tak.hihihi.act,dun have any high expectation in this paper.in this semester.no more

ni kalau cerita kat diari online ni,tak boleh.pecah rahsia.sesiapa yang duduk sebelah saya time exam tadi,simpan rahsia ok.hahaha.much love.




tak.kitorang memang suka ambil gambar terbalik.ini lah wani yang terbalik.



2 comments:

aleeyaqaisara said...

bang gang..rotate lah..hadoi..wekkkkk..lu hutang 1 cite ng gua oke!~

eensalleh said...

bang gang?hahahaha.ok2.kang aku cerita.tadi aku dah off masa fb td.gi basuh baju.hihi