Pages

Saturday, December 31, 2011

pengalaman dengan ibu jejaka




semalam ada benda jadi.actually tak plan apa pun.tapi dah ter"plan".dan tak expect mana pun.agnda pertama ke kimar industry.tempat latihan praktikal saya yang bermula bulan febuari ni.malas nak cerita pnjang tentang tu sebab saya dah dapat surat confirmation letter.alhamdulillah :)

dah tak kusut lagi

i met jejaka again yesterday.di satu tempat yang saya tak pernah sampai.hampir jadi batak-ing juga.ada sebab yang tak dapat nak elak.makanya,kena selesaikan juga sebab dah janji :)

i met his mother.ter"met" sebab..er...er...sebab..err...eh.susah nak explain.semalam banyak sangt nak pengsan ni.

scene 1
ibu nak jumpa awak

*pengsan*



scene 2

*borak-borak dengan ibu beliau*

makcik..saya bla..bla..bla..pom pang.pom pang.

eh.tak payah panggil makcik.panggil ibu je.

ha??err...ok.

*pengsan*

scene 3

*selepas solat isyak dalam bilik with ibu beliau*

sayang bila nak balik ni?dah pukul berapa ni.

he called me sayang in front his mother??gggrrrrr.

*pengsan*

semalam memang banyak nak pengsan.rasa nak cepuk je.tapi saya sengih.dia sediakan satu platform untuk kenal dia.macam novel.dia tak cerita apa-apa melainkan dia biarkan saya tahu dengan sendiri.apa yng dia ada dan apa yang dia tak ada.dan.......untuk pengetahuan awak,banyak sangat benda yang saya tahu dari ibu beliau.dan....barulah saya tahu nama sebenar dia.ceh.nama kat mukabuku tu tipu saja rupanya.cisiciscis

dia tak suka bercerita.dia mahu saya tahu sendiri dan banyak benda buat saya tak sangka :"))

paling comel bila dia gelarkan diri kita-kita,ibu-ibu dengan ibu beliau.sangat comel.sangat.dan saya suka tengok cara jejaka layan ibu beliau.cara dia bercerita dengan ibu beliau dan cara ibu beliau cerita pun kelakar jugak.awak kenal angah saya tak?cara angah dan ibu jejaka lebih kurang sama.rockers sentiasa :))

saya dah habis hutang dengan jejaka.dah langsaikan semua sekali.till later.bye.


No comments: