Pages

Saturday, March 10, 2012

love-love,stars




assalamualaikum.

semalam sepatutnya ada entry tapi tak sempat nak taip.letih sangat gamaknya :) call aju tanya khabar.she misses me a lot.katanya saya banyak sangat tak bercerita especially kisah encik jejaka.nevermind,you'll catch those story soon :) and i miss you too.nanti kita sambung gosip tau.harapnya dia jadi bertunang dengan "kawan rapat" beliau tu.tak sabar nak apply cuti untuk hari bahagia dia :))))


semalam juga celebrate birthday adam dan kak kiza di mohd chan abdullah's restaurant.owner dia cina muslim tapi ada banyak branches.more than 5.tersanggggaaattt kenyang.dah la dengan secret recipe punya kek lagi.kenyang gila.dan tersangaaattttt sedap.servis pun bagus sangat.kenyang macam ular.masuk je kereta,terus tertido.ya ALLAH,bersyukur dapat makan.orang kat afrika pun belum tentu dapat kenyang.kita pulak makan dengan dimsum la,tomyam la,ikan la,tahu la,semua ada.angah dan along yang belanja.* tepuk tangan*


hari ini,jumpa dengan encik jejaka sekejap.dalam tren mata dah kuyu.since subuh saya dah tak boleh tidur.mengantuknya ALLAH saja yang tahu.forget about the journey.what do you think?i got something from him again..he made for me.and ibu...ibu give me leather keychain too.he made love-love and stars chain.not keychain.hard to explain.they are sooooo nice.i love that.kalau awak tengok pun,mesti awak rasa geram.sebab terlalu comel.terharu la kan sebab dia buat guna kudrat.harga tu tak terkira yag penting rasa indah itu kita dapat rasa.kalau awak dapat pun,mesti awak gembira kannnnn.hihihi


*sedang tunggu encik jejaka on call*


thank you encik jejaka.lovely :)


nak sambung meowww meowwww lagi 



No comments: