Pages

Monday, July 15, 2013

6 Ramadhan



assalamualaikum

boleh pinjam bahu sekejap?im not feeling well.tetiba rasa macam sedih sangat.rasa tetiba.rasa macam..macam..macam..hurm

tak semua hal hati kita,orang boleh tau kan.sebaknya.jejaka...busy dengan kerja ;"))

nevermind.im still searching a better life for me.

saya tengok gambar lama saya sebak sangat.haritu saya baca entry lama di blog saya sebak sangat.tau sebab apa?sebab.........


sebab saya tak sangka saya akhirnya berdiri sendiri.berjalan dan tepis segala benda.tapi.....bukan mudah kita nak berubah.bila berubah,mohon jangan diungkit hal lama.untuk masa sekarang,itu je la harapan.



2011 vs 2013.alhamdulillah.payah sungguh nak bangkit tapi dengan adanya rahmat tuhan,aku senyum.dulu senyum keterpaksaan.harapnya senyuman kali ini kekal sampai menjadi halal ;)

2011..kenangan terpahit.
2013...kenangan yang..hurm.hurm.hurm.tak boleh bagitau.kikiki

just....let a man behind you appreciate us in his way.alhamdulillah.

terima kasih tuhan atas kurniaan ini.




4 comments:

mushroom said...

hehehehhe sama senyuman. posing pun sama. jom kta buat entry revolusi muka kta?kekekekeke

miss aieen said...

hahaha.semalam tengok gambar kita dalam lab daddy.amboi.dahsyat betul kita ni.hihi.tapi masa tu kau tak pakai tudung lagi ;)

mushroom said...

hahaha i knw which one. mesti yg sy pakai sweater ijau belang2 tu kan? kekekekeke dulu pantang ada masa. msti snup snap snip snop.haha

miss aieen said...

wahhh.nasib baik ingat.nanti nak edit gambar tu letak cupcake besar2 atas kepala.kikiki