Pages

Tuesday, March 22, 2011

orang kolot memang macam tu.



owh man..ini yang i tak suka ni.mata i dah mula macam hampagas.tak mahu tidur.demmmm..aku dah siap assgnment.banyak tergendala.aku buat sikit-sikit.warning.jangan kacau aku untuk minggu ni.busy ok.busy.sangat.

sepanjang aku buat assignment dari tadi sampai la sekarang,fb aku tetap on.sebab ada banyak musababnya.ada agenda dengan sepupu sendiri.cewah.

tapi..home aku mulalah dihujani,diributi,dirintiki oleh video-video yang hampagas juga barangkali.entah apa-apa.orang MALAYSIA dok canang satu dunia pasal kekejaman orang jepun.yang dulu-dulu.entah berapa punya tahun dulu,aku pun tak tahu.*apasal macam berpantun?*.naik menyampah pulak.

kes yang pasal ikan lumba-lumba.orang jepun dok sembelih.ok.itu memang kejam.admit.

kes yang pasal bom atom nagasaki and hiroshima tahun 1948.i guess 1948.sejarah dah lupa.pasal bom atom tu jadi isu.admit.

paling tersangatlah kebangangan,kes game show.i'm not sure whether you watched or not.let me explain.i watch that video in the lab.in a blog.this evening.the shit thing is, a dog and a man did some sex.SEX.a human and an animal.the japanese put some hormones,means female hormones to that F***ing man.next,the dog (male dog too) inflamed to that man who are full of female hormone.they're seems doing sex.i'm sure.you know the position right? *knuckled*

memang macam hampagas bila dalam game show tu,semua orang gelak.banyak jugak yang aku tengok video tu.ada la dalam 2 je aku tengok.video yang macam bodo tu la semua orang dok nak letak.

what the best status in fb today??

OoOo...patutlah jepun kena tsunami.banyak buat dosa.sembelih binatang,bom atom.


and..in my heart says : what the hell you guys people talking about??that tsunami is natural disaster.NATURAL DISASTER.the malaysian always talking the bad news.how about good news?i'm still respect due to japanese behavior.compared to TAUFAN KARINA in united states.full of robberies.rape.jerk ok.jerk.but,japanese still in the line and take their food in properly way.BERATUR.kalau kat malaysia?entah.


that reactors,i mean 4 reactors were in black area.LINGKARAN API PASIFIK ok.sebab tu meletup.bila meletup,ada radiasi.bila dah radiasi,itu yang dapat mesej macam-macam.

dok pikir dosa kat negara orang lain.dosa kat negara sendiri tak tengok.manusia memang aneh kan?

beruntung sebab malaysia politik masih ok.sebenarnya tak de la bagus sangat pun.kes yang pasal orang politik yang famous tu.dok canang bawak tilam sana sini.yang ada air mani.sampai bawak mahkamah.turun naik mahkamah dah 2 tahun lebih.dok cerita pasal air mani.WTF.malu tau tak.malu..bukan cerita pasal ekonomi.bukan cerita nak turun harga barang.bukan cerita harga minyak.how idiots people thinking about others?

how about technology?japan is leader.same goes to US,korea,china,german.what we have?from whom the technologies come from?we're innovators only.not a creator.

malaysian..stop pretending like we're perfect.

the tsunami is a sign.The sins that people always do.MALAYSIA..jaga iman sendiri.jaga negara sendiri.tak payah sibuk negara orang lain.





haip!hajimemashite!





2 comments:

nnm said...

arigato gozaimas~~! (n_n) baru tahu tentang apa video yg dorg dok byk pos kat fb tuh. hehe

nampak gak status macam tuh. tp malas nak tgk video. sebab tahu dorg saje buat gitu. mmg mcm tu kalau ada pape. kecoh tak menentu.

iman itu aman-solusi no.29. :D

eensalleh said...

alar..manusia mmg suka tunjuk benda mengarut...