Pages

Wednesday, June 15, 2011

result: tak memberangsangkan




im baking a chocolate cake for my family.with along.

tadi buka mukabuku dan kawan-kawan semua buat status pasal result.tahu tak..tahu tak..tahu tak yang nafsu untuk membuat kek terus lenyap?haish.hanya pasal result saja.

dan finally,saya sudah dapat keputusan sendiri.congrats to all my friends who are achieved for DL holder in this semester.walaweh.hebak sungguh mung!

me?result was sooooooooooo bad.but nevermind.because my carry marks was too low especially in PPC.sumpah.saya hanya ingat saya akan gagal untuk subjek itu.im trying so hard for that paper.also my FYP.*menitik airmata*.then,last semester i have big disaster in my life.big problem doing my FYP.includes family's problem.cuma tinggal saya ni tak bunuh diri saja.haha.

but,thanks to ALLAH because my CGPA still around 3.4.mungkin kali ini bukan rezeki untuk saya.tahu tak paling sedih bila tengok dalam slip exam ada huruf C+ dan B-.saya tahu kalau saya dapat B-, result akan jatuh teruk.apatah lagi kalau C+.memang tersangat teruk la kan.ini kali kedua daya dapat C la.huhuhukecewa tapi redha.owh..kadang-kadang saya rasa mungkin saya ni tak pandai macam kawan-kawan yang lain.dan kadang-kadang saya rasa saya tak deserve apa yang saya dapat.itu bunyi macam orang tak ada iman kan?dan mungkin saya memang tak boleh nak perform masa final.am i stupid?errr..maybe.

sudah 3 semester saya cuba sebaiknya tapi masih belum nampak hasil lagi.saya tak dapat bayangkan kalau saya memang gagal paper PPC tu.huhuhu.buat masa ini,bersyukur dengan apa yang saya dapat.

alhamdulillah.(~.^).untuk semester terakhir,saya akan try lagi.insyaALLAH.






6 comments:

mushroom said...

apapun, congrats.. reward ourselves for the efforts.. jgn putus asa.. another semester to go.. i knw u had many problems b4 final, tp bear in ur mind it shouldnt be the thing dat stop u from performing well. in fact, it should be the thing that motivates.. ok darling ;)

jom la buat kek ramai2.. i loike!

aieen kacak said...

hahaha.thanks honey.insyaALLAH i'll kill last semester.hihi.tuh la.tadi masak.abah salleh kata sedap okkk.hihihi.nanti anda pun buatkan la cupcakes tahuuu

mushroom said...

Hahaha. Bgs la tu. Skg ni bsuka ria jak la slagi xblk d so called ump tchenta. Hmmm. Skg aktiviti buat kek sgt mbrangsangkn. Mmg bdn xlamak jd belon.haha.

Ala. Mo ka? Xsdp lo.ngehehehe

aieen kacak said...

tak kira.kene bawak kat ump jugak tauuuuu

mushroom said...

Hahahahahah. Na mo. Bluekk

aieen kacak said...

ahhh.kemutttttt