Pages

Thursday, June 16, 2011

usus kecil

semalam penuh dengan rasa kecewa.nop.actually,minggu ni penuh dengan rasa kecewa.cuba berlagak tenang depan kawan-kawan,keluarga especially mak aloha dan abah salleh.pendam perasaan kecewa tu sikit.

ambil keputusan untuk tenangkan perasaan.pergi ke taman metropolitan pulak.

dengan bersemangat untuk berjoging.main lari-lari,main golek-golek,main lompat-lompat,tetiba ada satu perasaan yang tak best datang.keseorangan pulak kan.

iye.metropolitan tu nama je metro tapi masih kekalkan keadaan hijau.bak kata omputih,natural beauty.masih hijau.banyak pokok.lepas berlari separuh jalan,aku sakit.senak.rasa macam ada yang tak kena.adoish.tak tahan.peluh menitik-nitik.konon rasa hebat kalau banyak peluh bukan?rasa seksi pun ada.haha.nop,actually,badan dah rasa ringan sikit bila berlari.tak macam dulu nak lari pun rasa berat sangat pinggang ni.(~.^).selagi tak basah belakang badan,selagi tu nak lari macam norsharul idlan talha nak tackle bola!errr..ni apa kes tetiba masuk pasal hero gua ni?abaikan

hurm.takpelah.lepas tu memang tak tahan dah sakit ni.tak dapat nak kesan mana sakitnya tapi memang sakit.cuba tahan tapi tak daya.lari pun sambil pejam-pejam mata.risau pulak masuk tasik tu.tapi kental je kaki ni.

almost 3/4 round,berhenti.jalan lelaju.tapi terus duduk.muka berkerut.peluh menitik masuk mata.hamboi.masin betul peluh ni sampai masuk mata.sakit mata i tauuu.pegang perut.pegang kaki.depangkan tangan.arrgghhh.ok.now dah dapat tahu apa yang sakit ni.*terdetik dalam hati*dah la berlari dengan kunci kereta.poket seluar pulak tak ada.terpaksa la pegang.bila dah sakit,terus je gigit kunci tu.kesiannn.

ada satu couple ni.tak sure relation kakak-adik or kawan baik sebab diorang tak nampak macam bercinta mana pun.cuma nampak sangat sweet.diorang datang kat aku.maybe nak tanya jalan ke.nak tangkap ikan ke,nak kutip buah mangga kat tepi tasik tu ke,semuanya ada kemungkinan kan?

eh,awak kenapa ni?*si gadis bertanya*

*senyum.tak nak cakap*

sakit sangat ke?*si lelaki bertanya pulak*

hurm.takdelah sangat.

nak air?

tak nak lah.sebab saya rasa saya sakit ni sebab nak buang air la ni.tak tau macam mana nak gerak.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ok.itulah masalahnya.lain kali,jangan minum banyak air kosong sebelum nak gi berlari ke,merangkak ke.kalau dah minum jugak,kena pujuk usus sendiri.*sambil tepuk usus*

usus kecil,kau jangan nak keluar air sangat eh.kau keluar peluh je lah.kesian kat aku nak cari toilet payah.huhu

p/s: itu je cerita semalam.eh..kalau nak jumpa saya petang-petang,meh la datang kat taman metropolitan tu.tapi weekdays je lah.weekend tak pergi sebab saya tahu sesak gila nak mati.petang ni tak boleh pergi sebab kaki injured.hihihi.esok pagi mungkin boleh.;)))










2 comments:

nunama said...

cisssss! u buat i saspen. haha. kurang asam betoiiii! :P

seb baik i ni suka baca sampai habis. kalo tak......memang nahas u, i kerjakan. wek!

p/s: datang sini, nak ajak u join segment FREE. jomlah. tapi, xsangka kena tipu dulu. grrrrrr~~

http://ukhwah-hati.blogspot.com/2011/06/jom-request-doodle-percuma.html

aieen kacak said...

hahahahaha.suspen sangat ke?biasa je adelah.hahahahaha.ok.kojap ya.nanti saya gi.kejap2.