Pages

Saturday, July 30, 2011

how are you?



im so exhausted.exceed my limit.betul-betul dah tak larat.letih betul.banyak kerja.banyak benda nak fikir.harusnya,masalah itu tak perlu fikir pun tapi kita kan manusia biasa.suka betul fikir benda yang mengarut.

rasa betul-betul nak menangis.betul-betul rasa tulang temulang semakin laju berlanggar.saling tolak menolak menandakan badan sendiri makin lemah.

batuk masih tak elok.asyik batuk mengalahkan orang tua.

hurm.tolonglah.harap sangat masalah macam ni pergi jauh-jauh.when the shit things around me,i cant stop thinking even i know i could.

sudahlah 'aieen.nanti orang kata kau ni suka buat muka kesian.

but dudes....i swear..im totally exhausted.

errr.im looking for new iphone.ada harga yang murah sikit tak?ehem....






nak buat muffins and cheese cake.

celebrate bestday caca.

bye.



4 comments:

mushroom said...

hello. hehehehe
dah la syng k?
da mo ramadan.
na mo fkr psl bnda 2.
hopefully everythg goes well.
:)

aieen kacak said...

dear...kalaulah senang kita nak lupa semua benda........

mushroom said...

hmm. mmf xprnh mudah. js dat dont think it over too much. i do haf probs, i xknw how to tell. tp bla xfkr, i felt better. i hope u cn do d same toi. cheer up. go ah enn go.

aieen kacak said...

nasib baik keje.kalau tak keje,mereng jugak hadinya.busykan diri saja.