Pages

Wednesday, September 14, 2011

bukan tak mahu




malam ini tak larat nak menaip sangat.tak dapat nak cerita perihal aktiviti balik ke UMP terchenta.sampai mood blogging,kita cerita kat awak-awak semua tau.sekarang belum masa lagi la.letih lagi.huhu

terima kasih ada yang sudi baca diary online kita ni.terima kasih sebab suka ambil tahu hal kita.dan terima kasih sebab suka berprasangka buruk kat kita.

mintak maaf kepada yang terasa.mintak maaf kalau hati tersakit.mungkin ini diary sendiri  kan.nak cerita kat orang,rasa taknak.nak tulis status kat mukabuku "i hate when the shit things around me.bulls**t".itupun tak tau nak taip macam mana even kadang-kadang kita rasa marah sangat.

bacalah selagi mampu.bacalah seolah-olah awak dekat dengan saya.dan..bacalah selagi awak masih sudi nak dengar cerita hidup saya.samada sedih atau tidak,diari ini saja tempat luah perasaan.saya cuba kawal semua emosi tapi kadang-kadang saya bukanlah maksum.bukanlah nabi.saya wanita yang penuh dengan emosi,penuh dengan kasih sayang.

mintak maaf kalau ada yang terasa dengan penulisan saya.tapi,saya punya hak untuk menaip apa sahaja selagi saya tak menyebut nama.sudahlah.apa salah kita senyum saja.

malas nak menaip lebih lagi.selamat malam kawan-kawan.harap dapat bangun subuh.











No comments: