Pages

Thursday, September 15, 2011

rasa macam artis




ini gambar gedik ni saya letak kat diari online saja.nak letak kat fb,memang boleh mati kena kutuk dengan kawan-kawan.hihihi.

apesal letak kali ni pulak kan?entah.memang mengada aieen ni tau.kehkehkeh.

actually,banyak gila gambar gedik.relax.relax.letak satu-satu.kehkehkeh.

kejap lagi nak balik.nak balik.nak balik

saya tak makan lagi.tak ada selera.mungkin kejap lagi kot.

act,Tun M nak datang UMP.tapi saya pula pulang ke rumah.ahhhh..tak kisah lah.nak balik.nak balik.







2 comments:

Bihaa said...

ouh..kak ain cantek!mmg kena tudung turqouise, blouse hitam n grey jean tu..
act, tau gak sal tun M dtg UMP..dpt msj kwn tp x dpt g sbb nk siapkan mini project..

aieen kacak said...

allah..pagi-pagi dah kembang hidung akak ni.hihihi.tu lah.act,ramai gila kot semalam.penuh dah UMP.next,kalau ada event ape2 kat UMP,datang eh.ini baru UMP gambang.UMP pekan lagiii bessaaarrrrr.kehkehkeh.*promote*