Pages

Friday, September 30, 2011

i love the new one






salam.ehem.ehem.ehem.kita baru lepas kemas baju,letak dalam beg lepas tu nak balik bawak kl.sebab,malas nak basuh baju guna tangan minggu ni.baju berlambak.dok menyalin baju saja.huhuhu.memang berlambak sangat sejak hari rabu.berganda-ganda bajunya.phewwwww.sekarang kita sedang baring atas cadar baru.wangi tahu!

owh ya.tadi ada benda baru dalam hidup.beli baju baru di tapak expoconvo.dan tadi,saya ke EastCoast Mall ambil barang yang dah tempah.ehem.


ini dulu...






ini sekarang...





i swear.im dying to have that.duit gaji yang lepas saya guna.hurm.mak aloha tak tahu lagi ni.kalau dia tahu,mesti dia sikit kecewa.huhu.sebab,spect yang lama,beliau yang pilih.so,saya agak susah hati sikit sebenarnya.one more,buat spect ni paling murah pernah saya dapat.murah dan murah.sangat murah.kualiti bingkai agak kureng sikit tapi kira halal la kan.lepaskan kempunan.hahaha.im loving it.much.itu belum lagi jumpa kakak-kakak saya di KL.takut saya mati kena kutuk saje.huhu

memang tak yakin nak pakai sebab kening saya dah lah tebal.lepas tu takut nampak macam muka apa je.for now,bulu mata saya asyik melekat kat cermin.haish.payah nau nak cari spect yang baik untuk saya.sobs~


actually,spect ini siti nur aju dan siti nur wani yang pilihkan.ahhh..tetap nak rasa riak jugak.zzzzzzzzzz

nak tengok lagi satu gambar?



ini gambar kat bilik.sedang pakai towel.lepas tu ada seluar.lepas tu ada kain batik.lepas tu ada beg kuliah.mesti nak cakap tempat saya ni messy kan?hurm.memang pong.sobsobsob.

esok tiket ke KL pukul 8 pagi.goodnite peeps.












2 comments:

Bihaa said...

biha baru sedar umo kita sm..xleh dah pggil kak ain..hehe..
ek eh..ain, bentuk spec cmni seswai ngan muka..nmpk makin cun!:)

aieen kacak said...

errrrrr.biasa saja.cume mmg dah lama nak spec cenggini.