Pages

Thursday, November 17, 2011

kena tinggal bas




gua emo lain macam sekarang ni.lu jangan main-main

iya.gua dah update kat mukabuku.sekarang nak update jugak kat diari online.

iya.sekarang gua kena tinggal bas.bas meluncur pergi depan UMP seolah-olah sedang main papan luncur salji.

cis.gua memang bengang ni

dah cakap dengan akak kaunter nak naik depan UMP,apekejadahnya dia tak bagitau driver bas.

tengok.bola takdapat,bas tak dapat,pergi KL pun tak dapat.

penat berlari dari kafe ke stesen bas.ketiak berpeluh,badan dah lenjun,badan dah bau macam ayam panggang

rupanya,bulan restu tak berhenti depan UMP kalau tiket pukul 730 malam.awat la hang tak habaq awai-awai kak oiiiiiiiii...

burn duit gua RM22.cis.bulan restu.aku tidak akan merestumu.cisssssss

update dalam bas.ape tak geram.bateri pula nak padam.arrrrggghhhhh.....gua nak pitam.gua nak pitam

















2 comments:

mushroom said...

tiket x dpt refund ka yunk?

aieen kacak said...

tak.kaunter bas dah tutup.cis