Pages

Sunday, April 8, 2012

3 temujanji



assalamualaikum.


hey.im in good mood.but lil tired.first, im sorry to dear friends.maybe im not a best friend to somebody's friend.im not cruel.i just need my time :) but believe me.i love you guys.


untuk hari ini,keluar dengan jejaka.rasa indah dalam hati datang lagi.terlalu indah dengan rasa gelak tawa saya dan dia.setiap kali jumpa dia,dia yang akan jumpa saya dulu.saya tak sempat nak buat surprise konon-konon nak buat dia nangis terharu.tapi selalunya saya yang terharu dulu sebab dia selalu cam saya :) minggu lepas jumpa 3 jam je tau.ikutkan hari,almost 1 month im not seeing his face :(


we went to times square.dah niat nak beli kemeja polka dot tu.sambil berjalan,sambil gosip dengan dia.gelak besar tu memang tak ingat la.i dont what the other's thinking.i love to talk with him and you can share everything with him.he's flexible.funny but too polite.he knows how to respect me as a woman.

opsss...sambil gelak,orang sebelah tepuk bahu.ya allah.....FEE LING! tham fee ling was there!hampir nak menangis jumpa kawan sekelas.salam and sambil peluk dia.borak sikit-sikit tapi encik jejaka ajak sekali fee ling join makan sekali dengan kitorang.jejaka ada voucher 25% discount kat kfc.dia tahu saya rindu kawan,dia besar hati ajak fee ling sekali.bagus.senang nak jaga dia ni.sangat faham saya :)



kat kfc,fokus lebih kat fee ling.gosip sana,gosip sini.tengok sinar mata dia,dia memang sedang bahagia.dia pun dok tanya saya dan jejaka.feels free to tell her as she told me about her cheng cheng.kehkehkeh.bertambah lega bila jejaka boleh adapt dengan dia.boleh ketawa.fee ling pun nampak macam feeling good-good je.



hey,you pun suka kutuk ain ke?*soalan ke jejaka*
dia kutuk saya lagi dahsyat.
haiya...takpe.cheng kata,lagi mengutuk,lagi sayang tau.both of you so sweet la.dia layan you baik,you layan dia pun baik.


me and jejaka laughing loudly!fee ling,you made my day.thank you for your praying.


sedar-sedar dah pukul 2 padahal tiket pukul 130 petang.fee ling  suruh kitorang masuk wayang ASAP.saya pandang jejaka,dia okey saja.dia sangat memahami.lepastu saya dan jejaka jalan laju-laju sampai depan kaunter nak masuk tiket.adeh.lambat setengah jam.


tengok movie 3 temujanji tu memang romantic gila.sweet.saya nangis jugak.ada kena sikit-sikit tentang kisah yang dulu.dan ada kena sikit-sikit tentang kisah sekarang.jejaka pun feeling lain macam.bila time dialog cinta sikit,dia dah siku lengan kita.tanda dia setuju apa yang pierre andre cakap tu.sebab jejaka pernah cakap kat kita jugak :) 


kalau boleh nak feeling habis sambil habis sekotak tisu nangis.tapi kang orang cakap over pulak.cis.

habis wayang,pergi solat.and i met my senior when i was in matriculation.kak sazni nalini!borak borak lagi :)


tengok.TERTEMU JANJI dengan orang yang paling indah sekali untuk hari ini :)


habis round satu times square,saya masih tak jumpa baju yang saya suka.decide dengan jejaka untuk ke jalan TAR.dia teman pilih baju,komen sini sana.tolong ukurkan baju kat badan.bukan la ukur macam mana pun,just letak atas badan je.bukan mengada.terpaksa.huhuhu.


i sent him to kl sentral.dia suruh saya balik dulu.im turning around and walking.when i look back,he's still there. then my tears dropped.i cant let him go for this night.i enforced to do so :"((


jejaka,terima kasih untuk hari yang indah.





2 comments:

mushroom said...

feeling da dgb chengg? alalala

aieen kacak said...

kita gosip kat tempat lain ok :) kat sini tak sesuai.hihi