Pages

Sunday, April 8, 2012

tak suka perangai busu?




tak turun kereta lagi ni.bincang pasal kita.pasal kita

pasal kita?kenapa pasal kita?ibu tak suka perangai busu eh?

please.jangan fikir bukan-bukan.ibu loves you so much

ada yang tak kena pasal busu ke?

takdelah.adalah bincang sikit.pasal nak sambung belajar,pasal busu.pasal abah salleh.ehem

ibu tau pasal parents busu ke?uncle jai cakap apa dengan ibu? *nervous*

takdelah.pasal abah dan mak je.im worried if they will find somebody for you.takut jadi yang si mantan dulu.tapi,ibu yakin tau kalau uncle jai jumpa parents busu,they will love me.ibu yang yakin.

uncle jai risau abah carikan orang lain untuk busu?

of course i did! 

dont worry.uncle jai kan kuat.

kuat tapi takut jugak.

:")

apa yang jadi ill be beside you.dont worry.put your trust on me.im not asking for all of it.just bit enough for me.

doa and tawakal along our journey,uncle jai



guys,can you praying for us?i need your doa too.give uncle jai strength to face it all.my family :"( im so worried.tak bersedia untuk kecewa kesekian kalinya :"(







3 comments:

mushroom said...

mksd?

wanyf said...

be strong for both of u.trust Allah.Dia selalu ada kan.

aieen kacak said...

zila: maksudnya hanya minta doa dari kawan2.huhu.

wany: praying with me too ya