Pages

Monday, September 3, 2012



assalamualaikum

maaf.ambil masa sikit nak update blog.tadi saya busy mengemaskini blog.sebab,saya baca entry2 lama dan saya jumpa gambar lama yang tak sepatutnya saya simpan.gambar si mantan.makanya,saya delete la.bukanlah benci tapi saya kena hormat perasaan orang lain.lebih tepat lagi menghargai orang di sisi saya.patutlah beliau ada kias-kias tentang semua tu cuma saya yang mangkuk tak berapa faham.plus,saya pelik kenapa ada je readers akan baca entry december 2010.rupanya banyak gambar si mantan.bukanlah apa.saya pun tak selesa ;) bila delete rasa macam satu perasaan lega.bila baca entry lama,rasa nak gelak.entah apa-apa

tadi gtalk-ing dengan ikhwan.adik beliau nak ke overseas dah.dia minta pendapat saya untuk bagi hadiah sikit kat adik dia.pom pang pom pang,lepastu dah setel dah.dalam diam tak sangka dia prihatin dengan adik-adik dia.owh,sebut pasal ikhwan saya nak gelak.dulu angah pernah tanya...samada saya ni tak ada perasaan apa-apa kat ikhwan ke apa.

tersedak

kau gila?dia tu kawan yang gila.

saya kawan dengan dia memang dah lama.lelaki di samping saya WAJIB mengetahui tentang saya dan ikhwan.whatsoever pun,semua orang kena faham tentang saya dan ikhwan.itu kawan saya.kawan.kwan dan kawan.tak mungkin lebih.

alasannya mudah.saya tak boleh menrima kekurangan diri dia dan dia juga begitu.sebab itu saya boleh menjadi kawan dia.tak ada lebih.lagipun,geli la kalau nak lebih-lebih.kawan sendiri kot =.="

i told jejaka too.

dan saya menolong di bangsar.sikit-sikit.la dah pandai buat gooreng pisang panas-panas.macam-macam saya buat dan alhamdulillah..i got another feedback.doakan please.

jejaka demam.demam teruk.tak dapat nak meow-meow dah.owh...dia terlupa bagaimana cara dia berhempas pulas menjaga saya di hospital.

tak mungkin saya lupa.dia banyak menolong dan menjaga saya ;) get well soon jejaka!







No comments: