Pages

Tuesday, December 28, 2010

join contest ni sebab memang kena join.



aku di tag oleh cik akmar mia.*nama kau nak glemer je kan?*.ceh.aku join sebab memang kena join sebab akmar mia dah join maka secara tidaka langsung,aku sekali join.hahaha.

kagum dengan blogger ini.senyum sokmo.

berharap lucky blogger itu juga terjelepok ke muka aku.

secara senyum simpul,aku tagged:

nabilah mahabar

husna

syazwani fasihah.

5 comments:

enemylover said...

hehehe..nama mestila kene komersial..akhirnya ko masuk juga..
i like...
pembakar semangat aku..bagus2..syg ko..
wei aku nak ajak ko join lagi satu contest... tajuk die kembar saya..n aku begitu nak amik ko as my twin..ahahaha..nti aku masuk contest tu.. ;)

Hahazirah said...

hai, trimas 4 joining. :D
smoga awk slh seorg lucky blogger. hehee~ ^^

eensalleh said...

akmar mia: owh.aku sedang gigih mencari.huhu

hahazirah: hihi.berdoa moga2 lucky itu dtg kpd saya.hihi

nunama said...

aeh...nama saya lagi.
hehe.
ok2. saya mengejoin sbb awak tag saya. yuuuuhuuuuu!!! :)

eensalleh said...

yes!selamat menjoin ya!