Pages

Sunday, March 27, 2011

mula-mula nak cerita satu.tetiba jadi 3 cerita.entah pape.


lalala....selamat pagi,kawan-kawan.hihihihi.eh..sopan pulak pagi ni.apesal ni?entah.mood baik hari ini.(~.^)

kejap lagi ada discussion dengan group organic.esok ada hal kat UNITEN,Muadzam shah.pasal PSM kesayangan.(~.~)


eh..nak tahu tak.semalam aku dapat makan spaghetti yang aku nak makan tu.kejap eh.kejap eh










bila dah siap,aku berlari-lari comel macam anak kanggaru pergi bilik dia.dia dh letak dalam tupperware tau.dah ready nak bagi aku.best kan?tapi aku lagi best.siap bawak tupperware besar untuk dia isi lagi.errrrrrrrr....tak sengaja!eh kejap.kanggaru berlari ke?kanggaru melompat je la!

thanks to tasha.sedap.dah rasa nak guling-guling je bila dapat makan.hahaha.

eh..nak cerita lagi satu..kelmarin mouja buatkan aku akaun twitter.macam hampagas mula-mula.dia yang buat semua.banyak cabaran.haha.senget.suka-suka.aku pun tak de la follow sesapa kan.orang kata twitter ni untuk artis saja.eh...you ingat bukan artis ke?haha.tak la.saja je buat.kalau kau ada twitter,jangan la segan macam anak kambing untuk tegur saya eh.eh...tak nak bagi tau nickname apa.tak mahu.alar..kang kalau search,mesti jumpa.sebab nama aku tu,senang sangat orang nak jumpa.zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


di profile tweet tu,guna gambar ini.



owh.entry pasal cameron,tertunda eh.kejap eh.




barang tu semua,aku dan aju beli.kira share barang la.banyak kot kitorang beli.

duit makan+beronggeng+shopping= less than RM200 saja.4 hari 4 malam kot.
sebab,barang aku yang paling banyak.kira,nampaklah ke mana duit tu mengalir.puas hati.puas hati.



nah kau!3 plastik besar!



untuk kedua : pergi ladang organic.jumpa la tuan punya ladang.best ok.best.belajar banyak benda baru.
tuan punya tanah tu,baik hati.chinese.he's lovely.haha
apa yang tak best: pagi-pagi dah nampak tahi anjin.busyuk.haish





dapat free ni.bila masak brokoli ni,sangat sedap.organic product sangat lah sedap!



ni pembungkusan.aku pun tak sure.mana satu tangan,mana satu baju.huhu

 hari ketiga: jalan-jalan.hari shopping sedunia.i bet you.
apa yang best: entah.semua best je.







berbbq.masa ni,aku malu nak pergi kat semua orang.badan bau asap.sebab,aku la pembakar yang terhebat malam tu.hahaha.ok.tak lawak.
sumpah best.bbq tu memang best.


 itu dellot.saya mellot.errrrrr







apa..what's the lovely thing i bought?
i love that much
 ini bantal


bila bukak zip,dapat yang ini.


terus apa lagi...mata terpejam dengan enaknya!

selamat pulang!

wonderful experienced.




3 comments:

purple.sk4 said...

wahhhh...sudah ade twitter acct..hohoho...bgos2..ak pye purple_sk4...hehehe..rjin2 follow err..hu3!!

ainaaamira. said...

gi uniten muadzam, jumpe la nisa sekali weyh. heheh.

eensalleh said...

noli: baiklah!hihihi.nanti roger3 ehhhhh

ainaa: hehe.insyaALLAH kalau terjumpa.(~.^)