Pages

Tuesday, August 16, 2011

perfect view


nampak tak KLCC tu?

perfect view in KL ok.semalam ke jalan TAR.ehemm..ehemm..ehemm..berbuka puasa sama.ehemmmmmm

nasib baik ada blackberry tu.pinjam sekejap untuk tangkap gambar.

ok fine.taknak excited.

hurm.im looking for samsung galaxy.not galaxy S2.mahal sangat.saya tak mampu nak beli guna duit gaji yang ciput ni.tak pun HTC.semalam tengok harga online awat murah sangat ni?kena survey betul-betul

esok saya tak cuti.stop tanya.nanti kena lempang.

malam ni letih sangat badan.tak terawih di surau pun.buat hanya mampu buat dirumah.

kepada awak yang seorang itu,actually saya tak suka sifat kepura-puraan awak tu.sudahlah.naik bosan rasanya.





4 comments:

mushroom said...

samsung galaxy tab?
shud b around rm1499.
xtaukla sana. shud b cheaper..

aieen kacak said...

sedang cari hp yang mampu saja.yang tak mampu,pejam mata.huhu

mushroom said...

nokia~

aieen kacak said...

nokia?serik pakai nokia.sobsobsob