Pages

Thursday, December 1, 2011

awak,kita nak twilight+ombak rindu tau




iya.kalau nak cerita kisah dengan jejaka panjang.tapi alhamdulillah.kehkehkeh.semuanya kembali normal.dan sangat normal.hiihihihi.i cant stop smiling even once.

ok.kali ini dia kejut subuh kelakar.mesej saja.

nur aieen md salleh 890117-14-6***,bangun solat subuh please.

*terjaga*dah la salah eja nama orang.ggrrrrrrr

ceh.macam tu je?kehkehkeh.iya.saya tahu dia rasa bersalah.tapi mungkin sebab dengan perasaan bersalah tu dia asyik buat benda yang geli hati untuk saya.

moody juga pagi semalam.balik dari kelas,seronok.suka.he's coming back for me.he's coming.hihihi.saya ingat dah macam tak ada harapan.sedih memanjang.redha untuk kesekian kali tapi dia datang.dia datang dan buat saya sengih lagi.

si akmar sarifudin menjadi mangsa.for the first time benda jadi sangat complicated.dengan kawan baik saya sekali terlibat.he asked her for some help.kehkehkeh.akmar told me everything about jejaka.the conversation akmar with jejaka.owh..rasa macam jejaka sangat sweet pulak.kahkahkahkah.mungin sebab tak ada lelaki buat macam tu kot.dan akmar,siap berkorban wang ringgit sikit la.terharu sampai nak pengsan.huhu.thanks sayang.ALLAH saja mampu membalas semuanya.semua sekali.

dia dah explain kat kau pasal "benda" tu kan?dia dah terus terang kan?

haah.

dah tu,apasal kau susah nak terima?kan bagus dia terus terang.itu cerita lama

aku takut.

nak takut apanya.dia kata dia serius.kau je yang anggap dia tak serius.

aku takut aku sedih lagi.aku takut la.kali ini aku fobia la.

ALLAH pertemukan kita dengan orang lain mesti ada sebab.ikut flow.kenal dia betul-betul.yang dulu,dulu punya hal.hal sekarang,sekarang punya hal.

*mata bergenang*sobsobsob

kalau la semua orang faham apa yang saya pernah rasa dulu,mesti orang akan pernah tengok saya sengsara dulu.saya dah maafkan tapi saya tak akan lupakan.saya tunggu orang yang tak kunjung tiba.alasan mengarut dia bagi.macam-macam.saya dah tak nak kena lagi.saya takut.

he asked for apologize and i said ok.rajuk lama-lama pun bukan best.nasib la call free.kalau tak,mati la dia kena asyik topup macam dulu.kehkehkeh.lagipun kalau nak cakap lebih-lebih pun tak boleh.benda tu bukan totally salah beliau pun.hurm

another 2 weeks left.i asked him for waiting.twilight and ombak rindu i guess.he called me just now and told me that he wants buy tickets for twilight.he already in front of the counter.then,im begging for not watching that seems he promised not to do so.hahahaha.i convinced him ill be heading to KL around the corner.hope he'll be.but i need to complete my FYP.huhu.orang cakap,sengsara kena hadap dulu.baru boleh rasa bahagia.kahkahkah



awak ni kadang-kadang aneh.lepastu garang.rasa macam nak lempang laju-laju je.
tapi takpe.saya masih sudi kenyit-kenyit mata kat awak.
kahkahkah.ok memang geli.
tapi,semalam lagi geli.ada orang keyit mata kat saya malam tadi.errr...lain macam betul
nanti gilpren dia marah,taktau.zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz





2 comments:

mushroom said...

bahagia mjelma.
kini menyebelahi anda.
moga2 dia anda yg pnya.
:)

aieen kacak said...

takut sangat untuk bahagia.dulu derita,bahagia menjelma.takut-takut tak kekal lama rasa gembira.