Pages

Friday, May 4, 2012

weekend



assalamualaikum.

minggu ni asyik keluar saja.jumaat keluar dengan mycutie dayah makni and mysweetie anita mahi.we went to saba restaurant.mandi chicken is awesomeeeeeeeee.act,im not eating much because like to see my besties had their great dinner.shared our drinks and meals.wani cakap,lagi kongsi lagi merapatkan silaturrahim :) but sorry.no picture.inside dayah's samsung Y phone.ceh..nak bagitau jugak tuuuuuuu.hihi.


sabtu.bersama kawan yang err...err...yang punyai satu rasa gila.akmar sarifudin and riduan shaari.i cant live without them too.asyik makan saja.akmar belanja complete set of meatball.wan belanja aiskrim lecka-lecka.5 scoops okeyh.dan saya?mampu belanja hot and roll saja.duit elaun tak dapat lagi.sobs~ ehem.i sempat make over tau.jenama victoria jackson.saya naif.tak reti nak mekap-mekap ni.bedak je dah RM 165.tengok kocek lepastu diam.tak boleh beli.alamak...gambar takde.sorryyyyyyy.hihi.tapi rasa macam retis pulak.kehkehkeh.come on la.bagi la kita riak sikit.come on.

sai sempat beli ini.suggest her to buy :)


tapi,paling best bila riduan dan sai bagi kita something.comel tau.pernah dengar satu benda?kalau orang tak berkira dengan kita,kita pun tak kisah nak berkira untuk orang lain kan?shayang ketat-ketat tahu.nak peluk wan tak boleh.peluk sai je la.hikhikhik


yang purple tu riduan bagi.yang colourful tu akmar sarifudin bagi :)


ahad,family and me went to alang sendayu.mandi manda dengan anak-anak buah.adeh.penat tahu.tapi lepas geram sampai puas hati main air.si kecik alysha pun tak nak kalah.

gi mandi dengan kakak yani sana

taknak.nak dengan busu jugak.

mengada.

penyudahnya,mandi dengan jeans sekali.habis basah tau =.="


isnin,ehem..isnin.isnin ada rahsia.tak boleh bagitau.hihi


selasa,sambung balik keluar dengan dua orang hebat.akmar dan riduan lagi.tapi riduan ada menipu.dia kata dah beli tiket avengers tapi rupanya tak beli hapa lagi.sumpah rasa nak lempang dia tapi  nasib baik kawan.cis.pergi pavi,pergi times square,semua tiket habis.dah namanya hari pekerja kan.si riduan asyik mengomel.kita macam nak cepuk je beliau.ggrrr

finally,dapat tiket ke brem mall.tak sampai hati nak kecilkan hati beliau.hihi.

sedang syiok habis nengok avengers, boleh terpadam pulak wayang tuuuuuu.rasa macam nak teriak kuat-kuat:

bak aku punya dua belas ringgit.bak sini.bak sini.

*teriak dalam hati saja* 

sempat camwhore dalam wayang tapi biasalah,mesti gegar punya.cis.

sai dan saya punya satu cerita yang sama.kongsi berdua dan sengih berdua.orang tak faham sebab...sebab...entah.masa balik,hujan pulak.lebat.atas motor,sai bukak sweater beliau dan pakaikan kat kita.

dia sempat cakap,

aku sayang kau tau.

owh.comel kan?comel kan?kehkehkeh.




sengih-sengih :)


finally,


something gift for him.akan dibagi kepada pihak berkenaan
senyum-senyum tanda bahagia :)











2 comments:

FaRa AhMaD said...

cik aieen ni rajin betu meng'update'...

aieen kacak said...

tulis cerita sendiri :)